Om oss

Kärlek till det smarta hemmet

På Komponenta brinner vi för det smarta hemmet och att göra det mer hållbart genom att erbjuda en enkel lösning – att reparera istället för att slänga. Vi grundades med en vision att erbjuda en högkvalitativ service för robotdammsugare som har blivit en viktig del av det moderna svenska familjehemmet. 

Vi är specialister på reservdelar och tillbehörspaket för robotdammsugare och hjälper gärna till att hitta rätt delar till din produkt! 

Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens bästa priser och service till våra kunder. Hos oss finns alltid en specialist som kan vägleda dig till det bästa valet för dina behov. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga kundservice och garanti för våra produkter. Våra produkter har alltid högsta kvalitet och vår kundservice är både snabb och effektiv.

Vi vill inte bara bli din leverantör av robotdammsugare, utan din partner i att skapa ett mer hållbart hem. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp att hitta en del till din robot. 

Välkommen till Komponenta!

Hör av dig till oss

 Vi är alltid här för att ge dig den bästa möjliga servicen och för att säkerställa att din robotdammsugare fortsätter att fungera som den ska.

Vi förstår att det kan vara svårt att hitta rätt delar till din produkt, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna att hitta det du behöver.

Din varukorg